BG / EN / FR
Американски модулни къщи

За АМС – достъпното строителство на сглобяеми модулни къщи


Разгледайте нашата PDF презентация

Модулно строителство - PDF презентация


AMC е компания, специализирана в производство и монтаж на фамилни модулни сглобяеми къщи. Нашите предложения включват еднофамилни и многофамилни къщи, построени по американска технология, с доказан ефект по отношение на качество, възвръщаемост на инвестицията и екологична ефективност.

Ние сме екип от висококвалифицирани архитекти, инженери, строители и дизайнери, и разполагаме със собствени производствени цехове, осигуряващи висококачествено и дългосрочно строителство на сглобяеми къщи по американска модулна технология.

AMC предлага цялостна услуга. Ние ще намерим подходящото място за Вашата къща и ще подготвим необходимия пакет от документи, нужни за всеки етап от строителния процес до момента на нанасянето Ви в новия дом. Ние поемаме отговорност за идейния проект, строителната работа, озеленителни и паркостроителни работи, както и за обзавеждането на дома. Ние Ви предлагаме строителство до ключ на сглобяеми модулни къщи по американска технология, която е с доказано качество.

За технологията

американски дървени сглобяеми къщи. Строителство до ключ по американска технология.

За изграждането на модулни сглобяеми къщи ние използваме иновативна американска технология, която е разработена от 12 години. Това е първата работеща технология, която позволява строежът на сградата да се извърши извън строителната площадка, като на нея се постави единствено основата на сградата и в последствие - облицовката. Всички компоненти (модули), връзки, както и цялостната им обработка се осъществяват в затворени, специално създадени за целта условия. Затворената среда на производство гарантира качеството на модулите, последващата прецизност на сглобяване и дългосрочната издържливост на сградата. Допълнително предимство е фактът, че в такива условия производството не зависи от атмосферни условия, което позволява и ефективно използване на времето. При модулната технология на строителство една сграда може да бъде сглобена в рамките на пет дни след поставянето на основата. След изработването на модулите, те се транспортират до строителната площадка, където се сглобяват.