BG / EN / FR
Американски модулни къщи

Предимства на американските модулни сглобяеми дървени къщи


Защо модулното строителство е по-добро от монолитното?

Дървото е сред най-старите строителни материали и това не е случайно. Наред с факта, че е напълно екологично, то притежава и много по-прагматични свойства:
 • По-евтино
  Като цяло, модулното строителство е с до 40% по-евтино от монолитното. В комбинация с по-бързото изграждане и контролираните условия на производство, модулното строителство дава отлично съотношение между качество и цена.
 • По-ниски домакински сметки в дългосрочен план
  Обитавайки дом, построен от АМС, Вие можете да спестите до 60 % от разходите си за отопление!
  Вследствие на използваните материали, остатъчната влага в модулните сгради е доста по-малко, което прави регулирането на стайната температура и вътрешния климат доста по-лесни и по-евтини, отколкото в традиционните, тухлени къщи. Дървото изолира 6 пъти по-добре от камъка и цели 12 пъти по-добре от бетона.
 • По-къс период на строеж
  След като дизайнът на къщата е одобрен, времето до настаняването в нея е само няколко месеца.
сглобяеми къщи - американско модулно строителство
 • Строителен процес
  Модулното строителство позволява конструирането на сградата да се извърши в затворено пространство, при специални условия, които осигуряват идеална среда за изработката на модулите и постоянен контрол на качеството им.
  По този начин работата става независима от атмосферните условия.
 • Избор на терен
  Модулното строителство е по-леко от монолитното — основите са по-леки, както и рамките и модулите. Това прави конструкцията по-малко зависима от типа на терена. Модулните сгради могат да бъдат изградени на терени, върху които монолитни сгради биха били немислими.
 • Последващи промени на модела
  Нашето модулно строителство позволява промени по първоначалния дизайн, които се извършват много по-лесно, много по-евтино и много по-бързо в сравнение с монолитната сграда. Освен това количеството на отпадъците е значително по-малко.
 • Повишена устойчивост на сеизмична активност
  При модулното строителство компонентите на сградата не се свързват чрез монолитни връзки. Това дава на сградата по-висока устойчивост на земетресения и други вибрации.


Разгледайте нашата PDF презентация